آموزش ساخت تابلو LED ثابت
در دوره آموزش ساخت تابلو LED ثابت، آموزش کار با نرم افزار کرل،سپس روش های چیدمان ،مبانی الکترونیک مورد نیاز و … مشاهده می نمایید.
در زیر میتوانید لیست سرفصل ها و توضیحات مختصری در مورد دوره را مشاهده نمایید.
امروزه تابلو LED ثابت یکی از پرکاربردترین انواع تابلوهای تبلیغاتی هستند که به عنوان جایگزین مناسبی برای تابلوهای نئون پا به عرصه ظهور گذاشتند.
از مزایای تابلو LED ثابت نسبت به تابلو نئون می توان به نور زیباتر، دوام بیشتر، مصرف کمتر و تعمیر آسانتر آن اشاره کرد. همچنین جهت ساخت تابلو LED ثابت نیاز به فضا و تجهیزات کمتری نیز می باشد . این امر باعث شده تا براحتی افراد بتوانند اقدام به تولید این نوع از تابلوها نمایند.
اینگونه بود که ما برآن شدیم تا اقدام به تولید پکیج آموزش ساخت تابلو LED ثابت نماییم و در تابستان ۱۳۹۱ ویرایش اول آنرا که شامل ۲۱ فیلم آموزشی بود ارائه نمودیم.
هم اکنون نیز پس از بررسی نقاط قوت و ضعف مجموعه قبلی و با توجه به نظرات، انتقادات و پیشنهادات همکاران گرامی ویرایش دوم آموزش ساخت تابلو LED ثابت که شامل ۴۷ فیلم آموزشی می باشد را تهیه کرده ایم.
دریافت این مجموعه آموزشی به دو روش ممکن است: اول دانلود فایلهای آموزش از طریق تلگرام (به قیمت 180 هزار تومان) و دوم دریافت سی دی آموزش از طریق پست (به قیمت 230 هزار تومان)
جهت خرید، مبلغ مورد نظر را به یکی از شماره کارت های زیر واریز نمایید و نام این آموزش و تاریخ و زمان واریز وجه را به شماره ۰9120690912 پیامک و یا به آی دی tablokaranadmin@ تلگرام کنید.
لطفا جهت مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید: 09120690912
شماره کارت بانک ملی: 6037997484591715
شماره کارت بانک مهر ایران: 6063731082067266
به نام: محمد عبدلی
فهرست مطالب دوره آموزش تابلو LED ثابت – ویرایش دوم شامل فصول زیر میباشد.
دوره آموزش ساخت تابلو LED ثابت از ۴۷ فیلم که مجموعاً به مدت زمان ۴ ساعت و ۱۳ دقیقه می باشد تشکیل شده است.تمامی فیلم ها توسط گروه تابلوکاران و به زبان فارسی تهیه گردیده اند.جهت مشاهده نمونه ای از فیلم ها کلیک کنید.
در آموزش ساخت تابلو LED ثابت دو روش چیدمان شکل LED پیرامون طرح ترسیمی، آموزش داده شده است که یکی از روش ها به وسیله ابزار های موجود در نرم افزار coreldraw می باشد. روش دیگر با استفاده از نرم افزار معروف ledtool است.
در این آموزش دو روش ساخت تابلو LED ثابت که یکی با استفاده از مقاومت است و همچنین روش دیگر که بدون استفاده از مقاومت میباشد آموزش داده شده است. پیش از ساخت تابلو ثابت واقعی یک تابلو کوچک به کمک هر یک از این روش ها ساخته خواهد شد.
ازآنجایی که برخی از همکاران تابلو ساز آشنایی کافی با مباحثی همچون ولتاژ، جریان و توان ندارند، در فصل سوم آموزش ساخت تابلو LED ثابت به توضیح این مفاهیم پرداخته ایم. همچنین روش های مختلف اتصال قطعات الکتریکی به یکدیگر را نیز شرح داده ایم.
تمامی نرم افزار های مورد نیاز جهت ساخت تابلو LED ثابت در DVD یا فایل محتوی آموزش قرار داده شده اند.برای نرم افزارهایی مانند ledtool که قبل از استفاده بایستی کرک ( رجیستر) شوند، فایل های مورد نیاز و روش انجام کار موجود است.
در فصل آخر که کارگاه عملی می باشد شما با نحوه ساخت یک تابلو LED ثابت واقعی از مرحله اول کار یعنی ترسیم طرح مورد نظر تا مرحله آخر کار که اضافه کردن مدار چشمک زن است آشنا خواهید شد. تا اگر در طول مراحل قبلی آموزش هنوز سوالی برایتان باقی مانده است حدالمقدور برطرف شود.
هر یک از محصولات آموزشی گروه تابلوکاران دارای یک سال پشتیبانی فنی می باشد که اگر در حین دیدن آموزش و یا در زمان ساخت تابلو با مشکلی مواجه شدید می توانید از طریق تماس مستقیم تلفنی یا بخش ارتباط با ما سوالاتتان را مطرح کنید.
دریافت این مجموعه آموزشی به دو روش ممکن است: اول دانلود فایلهای آموزش از طریق تلگرام (به قیمت 180 هزار تومان) و دوم دریافت سی دی آموزش از طریق پست (به قیمت 230 هزار تومان)
جهت خرید، مبلغ مورد نظر را به یکی از شماره کارت های زیر واریز نمایید و نام این آموزش و تاریخ و زمان واریز وجه را به شماره ۰9120690912 پیامک و یا به آی دی tablokaranadmin@ تلگرام کنید.
لطفا جهت مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید: 09120690912
شماره کارت بانک ملی: 6037997484591715
شماره کارت بانک مهر ایران: 6063731082067266
به نام: محمد عبدلی
اولین گام در ساخت تابلو LED ثابت اینست که طرح سفارش گرفته شده را توسط نرم افزارهای مربوطه ترسیم کنید.جهت انجام اینکار می توانید از نرم افزارهای متعددی استفاده نمایید که معروف ترین و پرکاربردترین آنها نرم افزار Coreldraw می باشد.
در فصل اول آموزش ساخت تابلو LED ثابت به آموزش این نرم افزار خواهیم پرداخت و هر چند که آموزش کامل نرم افزار Coreldraw نیازمند ساعت ها وقت است، لیکن سعی کرده ایم تا قسمت های مهم و کاربردی آنرا در قالب ۷ فیلم آموزشی بیان کنیم .
در این فیلم ها با نحوه نصب و کرک Coreldraw، قسمت های مختلف نرم افزار، نحوه ترسیم و سایز بندی متن، نحوه ترسیم اشکال مختلف، روشهای مختلف رنگ آمیزی اشیاء، ابزارهای برش،حذف کردن و تولید خروجی های مختلف و مابقی مباحثی که برای ساخت تابلو به آنها نیاز دارید با فرمت آشنا خواهید شد.
شایان ذکر است که در فصل دوم نیز برخی از ابزارهای مفید دیگر این نرم افزار که در طراحی و ساخت تابلو LED ثابت به کار می روند مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بعد از اینکه طرح مورد نظرتان را رسم نمودید نوبت به آن می رسد که محل قرار گرفتن ال ای دی ها و پایه هایشان را در طرح مشخص کنید.
برای اینکار لازم نیست یک به یک شکل ال ای دی ها را در طرح بچینید، چرا که روش هایی وجود دارند که اینکار را بصورت اتوماتیک و در عرض چند ثانیه انجام می دهند و ما در این فصل دو روش اصلی آن را به شما آموزش خواهیم داد.
روش اول : به کار بردن ابزار blend از طریق مجموعه ابزار های نرم افزار coreldraw
روش دوم : اضافه کردن پلاگین (نرم افزار جانبی) ledtool و استفاده از آن
هر یک از روشهای فوق برای ساخت تابلو LED ، مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر دارند که در ادامه به ذکر آنها خواهیم پرداخت.
ابزار Blend جرئی از نرم افزار Coreldraw می باشد و شما را از نصب نرم افزارهای جانبی بی نیاز می کند و نسبت به نرم افزار ledtool دارای دقت بیشتری می باشد و اما در عوض مراحل استفاده از آن طولانی تر است.
برای طراحی و ساخت تابلو نرم افزار ledtool نسبت به ابزار Blend دارای امکانات بیشتری بوده و کار با آن نیز ساده تر می باشد و شاید عیب اصلی آن این است که پسورد مورد نیاز جهت فعالسازی نسخه آزمایشی آن در هر کامپیوتر نسبت به کامپیوتر دیگر متفاوت بوده که بایستی این پسورد را پس از طی مراحل متعدد و به کمک نرم افزار Winhex بدست آورد.
در فصل دوم آموزش ساخت تابلو ال ای دی ثابت ما نحوه استفاده از هر دو این روش ها را در قالب ۱۳ فیلم بیان کرده ایم که در ادامه بصورت مختصر در مورد هر یک از آنها صحبت خواهیم کرد.
آشنایی مختصر با دو روش چیدمان شکل ال ای دی
آموزش کار با ابزار Blend جهت چینش اتوماتیک شکل ال ای دی پیرامون طرح ترسیم شده با قابلیت تعیین تعداد led ها و فاصله بین شان
با توجه به اینکه هر یک از روش های فوق الذکر دارای خطاهایی می باشند و مثلاً پس از انجام عمل چیدمان ممکن است در برخی نقاط دو ال ای دی روی هم قرار گیرند و یا فاصه بین شان تنظیم نباشد، در این فصل نحوه بر طرف کردن این خطاها را خواهید آموخت.
از آنجا که بر اساس روش ساخت تابلو LED ثابت با مقاومت یا بدون مقاومت نیاز است که پایه ال ای دی ها پشت سر هم و یا دو طرف خط طرح قرار گیرند، در این فیلم نحوه چینش ال ای دی ها به این دو صورت را تشریح کرده ایم.
در این قسمت برای استفاده بهینه از ابزار blend و بالابردن دقت چیدمان برای ساخت تابلو بهتر بوسیله آن نکاتی ذکر شده اند.
در این فیلم از آموزش ساخت تابلو نصب نرم افزار ledtool در ویندوزهای xp, seven و روش اجرای آن در نرم افزار کارل دراو.
همانطور که گفته شد جهت فعال سازی دائمی نرم افزار ledtool بایستی با طی چندین مرحله و با کمک نرم افزار winhex سریال نامبر مورد نیاز را پیدا کرد. در این فیلم تمامی این فرایند به صورت کامل تشریح شده است.
نرم افزار ledtool دارای قسمت ها و امکانات مختلفی می باشد که در این فیلم با آنها آشنا خواهید شد.
کار با نرم افزار ledtool بسیار ساده است و در این فیلم چیدمان شکل ال ای دی پیرامون طرح ترسیم شده با قابلیت تنظیم فاصله بین ال ای دی ها را خواهید آموخت .
در ساخت تابلو ال ای دی ثابت ممکن است از ال ای دی هایی با سایزهای مختلف استفاده نمائید. هنگام ترسیم طرح توسط نرم افزار coreldraw جهت چیدمان بایستی سایز ال ای دی و فاصله بین پایه های آن را شبیه سازی کنید. در این فیلم روش ترسیم شکل ال ای دی با سایزهای مختلف را خواهید آموخت.
برای نهایی کردن طرح و شروع ساخت تابلو بعد از چیدمان شکل ال ای دی بایستی طرح را برای کسانی که دستگاه لیزر دارند ببرید تا به دلخواه بر روی پلکسی ، ام دی اف و… پیاده سازی شود .
برخی اپراتورهای دستگاه لیزر از شما می خواهند که دایره دور شکل ال ای دی ها را حذف نمائید تا فقط پایه ها باقی بمانند. برای انجام این کار نیاز نیست تا یک به یک دایره ها را حذف کنید. در این فیلم روشی را خواهید آموخت که این کار به صورت اتوماتیک انجام می گیرد
برخی از تابلو ثابت هایی که پشت ویترین مغازه ها قرار می گیرند برای اینکه فضای کمتری را اشغال کنند لازم است که دوربری شوند. تا فقط نوشته آنها باقی بماند در این فیلم می بینید که چگونه می توان در هنگام ترسیم طرح حاشیه ای دور تا دور آن ایجاد کرد تا به وسیله آن تابلو دوربری شود.
در مورد مزایا و معایب دو روش استفاده از ابزار blend و نرم افزار جانبی ledtool پیش از این توضیح دادیم. در این فیلم به صورت عملی بر روی دو طرح یکسان دقت عملکرد این دو روش را با هم مقایسه می کنیم.
ازآنجائی که برخی از همکاران تابلوساز در رشته های برق و الکترونیک تحصیل نکرده اند.امکان دارد برای ساخت تابلو LED در این زمینه اطلاعات کافی نداشته باشند، تصمیم گرفتیم تا پیش از ادامه کار در این فصل و در قالب پنج فیلم آموزشی به تشریح مفاهیمی مهم که در ساخت تابلوهای ال ای دی کاربرد دارند بپردازیم.
در این فیلم به تعریف پارامترهای ولتاژ ، جریان و توان پرداخته ایم و رابطه بین این سه را بیان کرده ایم. سپس تفاوت بین ولتاژ متناوب و مستقیم را گفته ایم.در آخر قطعات تولید کننده و مصرف کننده برق در یک مدار را شرح داده ایم.
در این فیلم از آموزش ساخت تابلو LED اتصال قطعات الکتریکی به روش سری را آموزش داده ایم.سپس بوسیله نرم افزار شبیه ساز proteus نحوه تقسیم ولتاژ و جریان را در یک مدار سری بررسی نموده ایم.
در این فیلم اتصال قطعات الکتریکی به روش موازی را آموزش داده ایم.سپس بوسیله نرم افزار شبیه ساز proteus نحوه تقسیم ولتاژ و جریان را در یک مدار موازی بررسی نموده ایم.
در این فیلم اتصال قطعات الکتریکی به روش سری – موازی را آموزش داده ایم.سپس بوسیله نرم افزار شبیه ساز proteus نحوه تقسیم ولتاژ و جریان را در این مدارات بررسی نموده ایم.
در این فیلم اتصال قطعات الکتریکی به روش موازی – سری را آموزش داده ایم.این روش برای ساخت تابلو LED ثابت کاربرد بسیاری دارد.سپس بوسیله نرم افزار شبیه ساز proteus نحوه تقسیم ولتاژ و جریان را در این مدارات بررسی نموده ایم.
جهت ساخت تابلو LED ثابت می توان از روشهای مختلفی استفاده کرد که از میان آنها سه روش متداول ترند.
روش اتصال سری ، معروف به روش ۲۲۰ ولت
روش اتصال ترکیبی موازی – سری ، معروف به روش بدون مقاومت
روش اتصال ترکیبی سری – موازی ، معروف به روش با مقاومت
هریک از این روش ها دارای مزایا و معایبی نسب به یکدیگر هستند که در ادامه به تشریح آن خواهیم پرداخت.
در روش ساخت تابلو ۲۲۰ ولت نیازی به استفاده از آداپتور نیست.در این روش ال ای دی ها دردسته های حدود ۱۰۰ تایی با هم سری می شوند.
عدم استفاده از آداپتور باعث کاهش قیمت تمام شده تابلو می شود. سری بودن تعداد زیادی ال ای دی باعث بالا رفتن سرعت ساخت تابلو می گردد.
اما در عوض این روش بعلت استفاده از ولتاژ بالای مستقیم برای سازنده و مشتری خطرناک میباشد. همچنین نوسانات برق تاثیر بیشتری بر روی عمر تابلو می گذارند. همچنین با قطع شدن یک ال ای دی در یک دسته تمام ال ای دی های هم دسته با آن ( حدود ۱۰۰ عدد) خاموش می شوند .
روش بدون مقاومت که همان اتصال ترکیبی موازی – سری است بدلیل عدم استفاده از مقاومت در آن بعد از روش ۲۲۰ ولت سریع ترین راه برای ساخت تابلو ال ای دی ثابت می باشد.
در آن با قطع یک ال ای دی فقط همان ال ای دی خاموش می شود و باقی تابلو روشن می ماند. نقطه ضعف روش بدون مقاومت این است که اگر در ساخت تابلو از ال ای دی هایی استفاده شود که ولتاژ کاریشان درمحدوده عددی رند نباشد به کار بردن این روش هر چند که ناممکن نیست ولی دشوار است.
البته اکثر ال ای دی های موجود در بازار دارای ولتاژ کاری متعارفی می باشند و به وسیله این روش می توان از آنها استفاده نمود.
روش با مقاومت که همان اتصال ترکیبی سری – موازی است، نقطه ضعف روش قبل را ندارد و با تعیین صحیح مقدار مقاومت می توان ال ای دی ها را با هر ولتاژ کاری به کار برد.
در این روش نیز با قطع شدن یک ال ای دی فقط همان چند ال ای دی همدسته با آن خاموش می شوند.. اما شاید تنها نقطه ضعف این روش را اجبار در استفاده از تعداد زیاد مقاومت دانست که سرعت ساخت تابلو را بسیار کاهش می دهد.
همچنین اگر مقدار مقاومت ها به درستی تعیین نگردد یا از نور تابلو کاسته می شود و یا بالعکس ولتاژ بیش از حد به ال ای دی ها آسیب می رساند.
در این فصل و در قالب ۸ فیلم آموزشی، آموزش ساخت تابلو ال ای دی را به روش بدون مقاومت و روش با مقاومت فرا خواهید گرفت.همچنین روش ۲۲۰ ولت را بدلیل معایبی که ذکرشد کنار گذاشته ایم.
آشنایی با روش های مختلف ساخت تابلو LED ثابت به همراه توضیح مختصر در مورد شیوه اتصال قطعات و مزایا و معایب هر یک از روش ها .
ساخت یک تابلو کوچک به روش بدون مقاومت و به وسیله ۲۴ ال ای دی و تشریح نحوه دسته بندی ال ای دی ها و برقراری اتصالاتشان.
توضیح نحوه ساخت تابلو LED ثابت به روش بدون مقاومت با هر تعداد ال ای دی دلخواه.
توضیح نحوه ساخت تابلو ال ای دی ثابت به روش بدون مقاومت به وسیله ال ای دی هایی با ولتاژهای کاری مختلف و آداپتورهایی با ولتاژ های خروجی دلخواه و بررسی و شبیه سازی تاثیرقطع شدن یک ال ای دی بر نور و ولتاژ قسمت های دیگر تابلو .
روش محاسبه دقیق مقدار مقاومتی که در ساخت تابلو ال ای دی ثابت به روش با مقاومت بایستی به کار رود.
ساخت یک تابلو کوچک به روش با مقاومت و به وسیله ۲۴ ال ای دی و تشریح نحوه دسته بندی ال ای دی ها و برقراری اتصالاتشان.
توضیح نحوه ساخت تابلو ال ای دی ثابت به روش با مقاومت و با هر تعداد ال ای دی دلخواه.
توضیح نحوه ساخت تابلو ال ای دی ثابت به روش بدون مقاومت به وسیله ال ای دی هایی باولتاژهای کاری مختلف و آداپتورهایی با ولتاژ های خروجی دلخواه و بررسی و شبیه سازی تاثیرقطع شدن یک ال ای دی بر نور و ولتاژ قسمت های دیگر تابلو .
تمامی مطالبی که در فصل های قبل می آموزید شما را برای ساخت یک تابلو ال ای دی ثابت آماده می کند. و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار می دهد.
اما حتما تا به حال با این موضوع مواجه شده اید که بعد از آموزش یک حرفه وقتی خود شروع به کار می کنید به مواردی بر می خورید که برایتان نامفهوم است.
جهت حل مشکل بالا، در این فصل ما ساخت یک تابلو ال ای دی ثابت را از مرحله اول که ترسیم طرح می باشد تا مرحله آخر که افزودن مدار فلاشر است به ترتیب انجام می دهیم تا بدین وسیله سوالات احتمالیتان تا حدود زیادی برطرف شود.
این تابلو نمونه از حدود ۷۰۰ ال ای دی به رنگهای قرمز (۲ ولت)، سفید (۳ ولت) و آبی (۳ ولت) تشکیل می شود و قسمتی از آن به روش با مقاومت و قسمتی دیگر به روش بدون مقاومت ساخته خواهد شد.در نهایت یک فلاشر ۱۲ کاناله به آن متصل می گردد تا جذابیت بیشتری داشته باشد.
مطالب فصل ششم در قالب ۱۰ فیلم آموزشی بیان می شود که محتویات آنها در ادامه آمده است.
همانطور که آموختید اولین گام در ساخت تابلو ال ای دی ثابت ترسیم طرحی است که سفارش گرفته اید. در این فیلم طرح مورد نظرمان را رسم کرده و نکاتی کاربردی را نیز بیان می کنیم.
دومین گام در ساخت تابلو ال ای دی ثابت تعیین محل قرار گرفتن ال ای دی هاست که در این فیلم آن را به دو روش تک خط و دو خط آموزش می دهیم و بعد از انجام این کار نکاتی در مورد اصلاح چیدمان شکل ال ای ها جهت سهولت در سیم کشی و لحیم کاری بیان می شود.
قبل از اینکه اقدام به ساخت تابلو نمائید می توانید قیمت تمام شده آن را محاسبه نموده و به مشتریانتان اعلام کنید. در این فیلم روش محاسبه تعداد ال ای دی های بکار رفته و متراژ محیط طرح را می آموزید.سپس می بینید که ساخت یک تابلو ال ای دی ثابت چه هزینه هایی را در بر دارد.
اگر آداپتوری که برای تابلویتان انتخاب می کنید نتواند جریان مصرفی مدارتان را تامین نماید باعث می شود یا نور تابلو کم شود و یا به مرور زمان آداپتور آسیب ببیند.برای انتخاب صحیح آداپتور بایستی جریان مورد نیاز مدارتان را بدانید.
این مقدار را نیز می توانید پیش از ساخت تابلو و با توجه به تعداد ال ای دی های بکار رفته بدست آورید . در این فیلم نحوه انتخاب آداپتور مناسب را به دو روش محاسبات علمی و با استفاده از جدول تناسب می آموزید.
با توجه به اینکه ممکن است در ساخت تابلو ال ای دی ثابت از ال ای دی هایی با رنگ های مختلف استفاده کنید، در این فیلم می بینید که چگونه می توان شکل ال ای دی هایی که در طرح قرار گرفته اند را رنگ آمیزی کرد.
انجام این کار چندین حسن دارد، اول اینکه ترکیب رنگ تابلو را پیش از ساخت می بینید و می توانید آن را به مشتری نیز نشان داده تا در صورت لزوم تغییراتی را اعمال نماید.
دوم اینکه در هنگام جایگذاری ال ای دی ها کمتر با اشتباه مواجه می شوید و سوم اینکه همانطور که خواهید دید با انجام این کار جریان مصرفی تابلوتان با سهولت بیشتری محاسبه می گردد.
اگر در ساخت تابلو بخواهید از مدار فلاشر استفاده کنید یا ولتاژ کاری ال ای دی های مورد استفاده تان متفاوت باشد و یا هم روش با مقاومت و هم روش بدون مقاومت را به کار ببرید، نحوه تقسیم بندی و برقراری اتصالات متفاوت خواهد بود که در این فیلم به تمامی موارد ذکر شده پیش از ساخت تابلوی نمونه پرداخته ایم.
همانطور که گفتیم در تابلوی نمونه سعی شده است تا شما را با حالت های مختلفی که در ساخت تابلو ال ای دی ثابت پیش می آید آشنا کنیم.
در این فیلم می بینید که تابلو نمونه را به سه قسمت تقسیم کرده ایم و قسمت اول آن را با ال ای دی سفید (۳ ولت) و به روش بدون مقاومت خواهیم ساخت.
در این فیلم قسمت دوم از تابلوی نمونه را با ال ای دی قرمز (۲ ولت) و به روش با مقاومت خواهیم ساخت .
یکی از مواردی که زیبایی دو چندانی را به تابلو ال ای دی ثابت می بخشد، این است که مثلاً تابلویی که از چند کلمه تشکیل می شود، هرحرف از این کلمات بتوانند به صورت جداگانه به یک کانال از فلاشر متصل گردند وروشن و خاموش شوند.
در این فیلم می بینید که چگونه قسمت سوم از تابلوی نمونه را به این روش می سازیم.
همانطور که در فصل پنجم می آموزید جهت انتخاب مدار فلاشر یا چشمک زن بایستی ابتدا مشخصات فنی آن را بدانید.
در این فیلم فلاشر مناسب برای تابلو ال ای دی نمونه را بر اساس تعداد کانالها، جریان مصرفی هر کانال و نوع برنامه پذیری انتخاب کرده و نحوه اتصال آن را به تابلو شرح می دهیم.
این DVD آموزشی از ۴۷ فیلم که مجموعاً به مدت زمان ۴ ساعت و ۱۳ دقیقه می باشد تشکیل شده است و تمامی فیلم ها توسط گروه تابلوکاران و به زبان فارسی تهیه گردیده اند.
خیر. این مجموعه نتیجه سال ها تجربه تیم تابلوکاران است و سعی کرده ایم تا تمامی مطالب مورد نیاز ذکر شود.
ازآنجایی که برخی از همکاران تابلو ساز آشنایی کافی با مباحثی همچون ولتاژ، جریان و توان ندارند، در فصل سوم آموزش به توضیح این مفاهیم پرداخته ایم.
همچنین روش های مختلف اتصال قطعات الکتریکی به یکدیگر را نیز شرح داده ایم.
تمامی آنها در فروشگاه تابلوکاران موجود است.
هر یک از محصولات آموزشی گروه تابلو کاران دارای یک سال پشتیبانی فنی می باشد که اگر در حین دیدن آموزش و یا در زمان ساخت تابلو با مشکلی مواجه شدید می توانید از طریق تماس مستقیم تلفنی و یا ارسال ایمیل با ما در ارتباط باشید و سوالاتتان را مطرح کنید.
دریافت این مجموعه آموزشی به دو روش ممکن است: اول دانلود فایلهای آموزش از طریق تلگرام (به قیمت 180 هزار تومان) و دوم دریافت سی دی آموزش از طریق پست (به قیمت 230 هزار تومان)
جهت خرید، مبلغ مورد نظر را به یکی از شماره کارت های زیر واریز نمایید و نام این آموزش و تاریخ و زمان واریز وجه را به شماره ۰9120690912 پیامک و یا به آی دی tablokaranadmin@ تلگرام کنید.
لطفا جهت مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید: 09120690912
شماره کارت بانک ملی: 6037997484591715
شماره کارت بانک مهر ایران: 6063731082067266
به نام: محمد عبدلی
دریافت این مجموعه آموزشی به دو روش ممکن است: اول دانلود فایلهای آموزش از طریق تلگرام و ایتا (به قیمت 180 هزار تومان) و دوم دریافت سی دی آموزش از طریق پست (به قیمت 230 هزار تومان)
جهت خرید، مبلغ مورد نظر را به یکی از شماره کارت های زیر واریز نمایید و نام این آموزش و تاریخ و زمان واریز وجه را به شماره 09120690912 پیامک کنید.
لطفا جهت مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید: 09120690912
شماره کارت بانک ملی: 6037997484591715
شماره کارت بانک مهر ایران: 6063731082067266
به نام: محمد عبدلی